Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Veranda-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

30-11-2023
Leon van Berkom (Berghem)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service en prijs/kwaliteit
Goed advies gehad in de showroom, offertes netjes op tijd aangeleverd. Na de meetservice maar een paar weken hoeven wachten.
Flexibiliteit in de aflevering mag beter, maar de communicatie hierover is goed.

29-11-2023
M Manders (Schaijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima service
Goede kwaliteit, prima service.

29-11-2023
Ossewaarde (MIJDRECHT)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima levering, goed product
Maar er is altijd ruimte voor verbetering. De geleverde schroeven zijn echt van matige kwaliteit (zeg ik t netjes). Voor je t weet is ie gaar. Beter is een torx uitvoering.

28-11-2023
Thomas-Celosse (GEFFEN)
Prijs:
Kwaliteit:

Mevrouw
Een tien en een Griffel voor Edwin of hoe de monteur ook heet en ik hoop ook dat in de teokomst het blijft zoals het is .
Met vriendelijke groet,
Sylvia Thomas-Celosse

17-11-2023
Erna scholten (Oss)
Prijs:
Kwaliteit:

Overkapping
Nvt

16-11-2023
Wendy (Oss)
Prijs:
Kwaliteit:

Horren
Op maat gemaakte horren besteld. Netjes gemaakt. Goed ingepakt voor vervoer.
Thuis in de ramen gezet en paste perfect

13-11-2023
Waalder (Ammerzoden)
Prijs:
Kwaliteit:

Veranda
Veranda besteld na dat ik wat vragen gesteld had via de chat. wat heel goed werkte. netjes op tijd afgeleverd en goede gebruikshandleiding stapsgewijs,
Het was dan ook geen probleem om hem zelf te zetten. bedankt voor de snelle levering

13-11-2023
Frank (Hoensbeoek)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik slaapkamer
Via overzichtelijke besteld.
Aflevering gebeurd op afspraak met sms vooraf.
Super service, prima prijs kwaliteit verhouding.
Zelf plaatsen is makkelijk te doen scheelt je honderden euro's.

13-11-2023
Hendrik (3530)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede kwaliteit
Op de afgesproken tijd geleverd, goede kwaliteit

10-11-2023
Bello (Nijmegen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Goede kwaliteit snel geleverd en geplaatst.

Op zoek naar veranda's, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.veranda-discount.be
E-Mail:
Copyright © 2023 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden