Home > Informatie > Veranda uitbreiding

Veranda uitbreiding

Langer genieten van uw Veranda

Er zijn veel mogelijkheden om nog meer plezier te hebben van uw Veranda. Denk hierbij eens aan:

Deze producten zijn te verkrijgen via veranda-discount, verandazonwering-discount.nl, schuifglaswand.nl, screen-discount.nl of jvszonwering.nl.

Ritsscreens

Een mogelijke afsluiting van uw Veranda aan de voor of zijkant kan door middel van een ritsscreen ook wel, fix screen of zipscreen genaamt. Een ritsscreen is een glasvezel of polyester doek die voorzien is aan de zijkant van een rits. De rits loopt door een inlay waardoor deze windvast is in iedere positie. Doordat de ritsscreen windvast is, is het screen uitmaten geschikt voor het afsluiten van een Veranda.

Een ander voordeel van het gebruik van een screendoek is dat deze weersbestendig zijn met de ideale eigenschap van 95% wind- en waterdicht.

De bediening van een ritsscreen kan door middel van een buismotor, dit kan zijn op afstandsbediening of wandschakelaar. Ook hier laten we de keus aan de klant we hebben onze huismerkmotor van Brel maar ook de Nice en Somfy motoren zitten in ons assortiment.

Een ritsscreen bestaat uit:

 • Alminium bovenbak voorzien van een gegalvaniseerde as.
 • Aluminium zijgeleider voorzien van een kunststof inlay.
 • Aluminium onderlijst.
 • Screendoek voorzien van rits.
 • Buismotor voor het bedienen van de ritsscreen

Ritsscreen voorzien van zichtvenster

De ritsscreen voorzien van zichtvenster gelijk aan de bovenstaande screen echter dan voorzien van een Cristal Clear venster. Het Cristal clear venster is 0,5mm dik. Door het Cristel Clear venster krijgt u een vrij zicht naar buiten maar geniet u nog van de beschutheid van het screen.

Glazen Schuifwand

Een glazen schuifwand is echt een aanvulling op uw Veranda. De glazenschuifwand kan afhankelijk van de breedte door middel van glazen panelen worden afgesloten. De hoeveelheid glazen panelen is verschillend per situatie.

Op dit moment hebben wij verschillende glaswanden in ons assortiment zitten. Het grootste onderscheid in de verschillende glaswanden is de mogelijkheid tot een maatwerk schuifwand of eentje die bestaat uit vaste breedte maten.

Spiekozijnen

Om optimaal van uw veranda te kunnen genieten, onder alle omstandigheden, is een spie een ideale aanvulling. De bouwtoepassingen zijn leverbaar in diverse materialen, kleuren en formaten.

Een spie voorkomt de ergste wind en regen inslag en houdt de warmte langer onder uw veranda. Voor de wand kunt u kiezen uit aluminium profielen in combinatie met een polycarbonaat plaat of voor een wand van geheel aluminium met schuttingdelen.

Een spie bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Polycarbonaat plaat van 980mm hoog;
 2. 2x spieprofiel aluminium voor onder en bovenzijde van uw spiekozijn;
 3. 1x spieprofiel aluminium voor aan de zijkant van uw kozijn.

Let op! De zijspie dient nog op maat te worden gemaakt. Indien u wilt kunnen wij de spie op maat maken, de kosten hiervan bedragen € 175,00 incl. BTW.

Aluminium Schutting

Wilt u een onderhoudsvriendelijke afscheiding? Kies dan voor een aluminium schutting. Een aluminium schutting kan op iedere afmeting gemaakt worden, maar kan ook als doe-het-zelf pakket geleverd worden. 

De aluminium schutting bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Aluminium schutting delen.
 2. U-profiel waar de schuttingdelen inpassen.
 3. Afwerkklinklijst voor boven op de schuttingdelen.
 4. Eventueel een staander (65x65mm).
  1. Bij gebruik van staander afwerkdop kunststof.

1. 2. 3. 4. 5.

Naast gebruik als losse afscheiding kunt u de alumiunium schutting ook toepassen onder uw veranda! 

Heaters

Heaters zorgen, zoals de naam al doet vermoeden, voor extra warmte (heat) onder uw veranda. Zo kunt u als de temperatuur daalt, toch nog iets langer genieten van uw veranda. Onze heaters werken op elektriciteit en zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens.

Op zoek naar veranda's, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.veranda-discount.be
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden